+36703257587 KREATÍV MEGOLDÁSOK

Ügyfelek, partnerek átvilágítása

üzleti partnerek átvilágítása

 

Cégünk egyik kiemelt tevékenysége a leendő üzletfelek, partnerek teljeskörű átvilágítása.

 

A vállalkozói életben nap, mint nap születnek új egyezségek, megállapodások abban a reményben, hogy mindkét fél számára előnyös helyzetet teremtenek. A pénz azonban nagy úr. A nyereségért sokan bármire képesek, még akár hazudnak, csalnak, lopnak is. Ha egy ilyen üzlettárssal hozza össze az élet, az bizony sok veszélyt tartogathat.

 

Bízza ránk a leendő üzleti partnerei átvilágítását, hogy fény derüljön minden rejtett titokra és pontosan tisztában legyen azzal, kivel köt egyezséget!

 

Vállaljuk a leendő üzleti partnerek, cégek átvilágítását, a tulajdonosi-ügyvezetői kör ellenőrzését, a vagyoni hátterük vizsgálatát az üzlet megkötése előtt. Az általunk feltárt, összegyűjtött adatokból részletes véleményt írunk, melyből kiderül, hogy a vizsgált magánszemély vagy vállalkozás mennyire megbízható. A teljes cégaudit elvégzésével kiszámíthatóvá válik a kockázat, melynek tudatában sokkal előnyösebb döntést hozhat.

Többek között vizsgáljuk, hogy az üzleti partner valós személy-e, cég esetében, hogy valósak-e az adatai, jelenleg is működik-e. Munkánk során felderítjük a teljes ügyfél és beszállítói kört, illetve megfigyeljük az üzleti életben tanúsított üzleti morált is, melynek szintén döntő szerepe lehet a megállapodás véglegesítésekor.

 

Ne hagyja, hogy becsapják, átverjék vagy megvezessék!

 

Lehet, hogy az illetőről sok jót hall és a megjelenésével, viselkedésével is bizalmat kelt. Ez azonban lehet, hogy csak a látszat. Ha a dolgok mögé szeretne látni, ha tudni akarja, hogy valóban igaz-e az, amit annak gondol, ha a feltételezések helyett biztosra szeretne menni, akkor itt vagyunk és segítünk!

Ha már létrejött a megállapodás, akkor sem lehet teljesen biztos, hogy az üzleti partner az ígéretéhez híven végzi-e a dolgát.

  • Vajon tényleg képes arra, hogy egyenletes minőséget produkáljon?
  • Teljesíti a kitűzött célokat?
  • Betartja a cég által kijelölt szabályokat?
  • Elfogadható árrést enged meg magának?

Ezek mind-mind megválaszolatlan kérdések maradnak, amíg egy szakértői csapat diszkréten utána nem jár és ki nem deríti az igazságot.

Ránk bízhatja a már meglévő üzleti partnereinek átvilágítását, az általa nyújtott szolgáltatások leellenőrzését a próbavásárlás lebonyolításával együtt. Munkánk elvégzését követően a tényekre alapozva részletesen beszámolunk arról, hogy mit tapasztaltunk, amiről természetesen hiteles bizonyítékokkal is szolgálunk. Az információk birtokában teljesen biztos lehet abban, hogy jó döntést hozott-e, amikor megbízott az üzletfelében, vagy szükségesek-e a közbenjáró intézkedések.

Munkánk során vizsgáljuk, hogy az üzleti partner betartja-e a szabályokat, a megfelelő minőségben nyújtja-e a szolgáltatásokat.

Megfigyeljük, hogy az ügyfélkiszolgálás, valamint a panaszkezelés az előírások szerint történik-e. Ezeken felül minden olyan adatot és információt összegyűjtünk, amire kíváncsi az új üzletfele munkájával, teljesítményével kapcsolatban.

Ezeket a feladatokat nyugodt szívvel ránk bízhatja, profi csapattal, profi eszközökkel, profi módszerekkel dolgozunk.

Ha egy ügyet elvállalunk, akkor biztos lehet benne, hogy eredményeket szolgáltatunk és megtud mindent, amire kíváncsi.

Mindezt úgy tesszük, hogy közben maximális diszkrécióval, az Ön hírnevét és személyiségi jogait szem előtt tartva végezzük a munkánkat.

Az üzleti világban rengeteg a kockázat. Vallja csak be, hogy már többször is megfordult a fejében a magánnyomozó felbérlésének gondolata. Ez teljesen rendben van, hiszen vállalkozóként Ön is biztosra akar menni, meg akarja védeni a vagyonát, jóhírét, egzisztenciáját, céges és személyes érdekeit azoktól, akik kihasználnák a jóhiszeműségét. Ehhez azonban fontos, hogy tudomást szerezzen bizonyos adatokról, információkról, amikre csak egy szakértői csapat deríthet fényt.