+36703257587 CREATIVE SOLUTIONS

Üzleti kapcsolatépítés

üzleti kapcsolatok kiépítése

Profilunkba tartozik az üzleti pozíciók kiépítésének hatékony támogatása.

 

A vállalkozói életben kiemelt szerepet kap az üzleti kapcsolatépítés. Előfordulhat, hogy épp egy üzlettársra van szüksége vagy egy olyan embert keres, aki alkalmas arra, hogy átvegye a cég egészének vagy egy részének irányítását, menedzselését. Számtalan oka lehet arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Szakértői csapatunk ebben is tud segíteni Önnek!

 

Bízza ránk a feladatot, és mi hatékony segítséget nyújtunk a mindkét fél számára előnyös üzleti pozíciók kiépítéséhez!

 

Az adott személyről összegyűjtünk minden fontos információt, ami fontos lehet a spontánnak tűnő kapcsolatfelvétel megteremtéséhez. Vizsgáljuk az illető tevékenységét a magán- és társadalmi életben egyaránt. Kiderítjük, hogy melyek azok a helyek, ahol rendszeresen megfordul, kik azok a személyek, akikkel kapcsolatba szokott kerülni. Munkánk nagyon hasonló egy igazi magánnyomozó tevékenységéhez, hiszen előttünk sem marad semmi felderítetlen.

Az általunk összegyűjtött információk tudatában részletes tervet dolgozunk ki, hogy megteremtsük a tökéletes alkalmat a találkozásra.

Természetesen ezt úgy intézzük el, hogy a megrendelő és a célszemély kapcsolatfelvétele ne tűnjön direktnek, mesterkéltnek. Az eseményt úgy szervezzük meg, hogy a találkozás a másik fél számára spontánnak, természetesnek hasson.

Vallja be, hogy nem mindig egyszerű kapcsolatba kerülnie azzal a személlyel, akivel szeretne. Főleg akkor van nehéz helyzetben, ha csak keveset tud az illetőről. Ha nem tudja, hogy milyen eseményeken, rendezvényeken szokott megjelenni, hogy milyen közösségekben, társaságokban szokott mozogni. Ilyenkor nagyon nehéz úgy alakítani az eseményeket, hogy kapcsolatba tudjon kerülni vele.

Egy lehetséges alternatíva, hogy kérdezősködik az ismerőseitől, barátaitól, üzleti partnereitől, hátha sikerül kiderítenie valamit, aminek köszönhetően meg tudja teremteni a személyes találkozás feltételeit. Ezek az információk azok sohasem megbízhatóak 100%-osan, emiatt pedig az üzleti kapcsolatépítés könnyen csődöt mondhat. Ez esetben pedig Ön elesik annak minden előnyétől.

A munkára felbérelhet akár egy magánnyomozót is, de miért tenné, ha a szakértői csapatunk egyik kiemelt szolgáltatása a sikeres üzleti pozíciók kiépítésének elősegítése?

Mi minden tudással, tapasztalattal, eszköz- és módszertárral rendelkezünk, ami a profi adatgyűjtéshez, megfigyeléshez és az események tudatos irányításához kell.

 

Mi nem csak a célszemélyek felkutatásában nyújtunk segítséget, hanem a találkozók megszervezésében és a helyszínek biztosításában is.

 

Vállaljuk a technikai felderítést és elhárítást, továbbá az ellenérdekelt felek által alkalmazott megfigyelés felderítését is. Amennyiben ránk bízza a feladatot, akkor komplex szolgáltatást kap, ami túlmutat a hagyományos magánnyomozói feladatkörön.

Akkor is számíthat ránk, ha ismeri a célszemélyt és tisztában van vele, hogy hol szokott megjelenni. Ez esetben nincs szükség a felkutatására, ám a tevékenységének vizsgálata akkor is egy fontos feladatot képez.

Attól, hogy ismer valakit, még nem biztos, hogy meg tudja szervezni vele úgy a találkozást, hogy az teljesen természetesnek hasson.

Az első benyomásnak mindig döntő szerepe van. Utólag már nagyon nehéz korrigálni, ha valakiben nem hagyunk pozitív érzéseket. Minden feltételnek, körülménynek ideálisnak kell lennie ahhoz, hogy a célszeméllyel való találkozás jól süljön el és egy mindkét fél számára előnyös szakmai barátság kezdete legyen. Mi ebben tudunk segíteni Önnek!

Munkánkat maximális odafigyeléssel, precizitással végezzük. Kizárólag legális eszközökkel, módszerekkel dolgozunk, minden ügyben megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást, ezzel garantálva ügyfeleinknek a biztos sikert.

 

Ha problémának érzi a szakmai kapcsolatépítést, ha próbálta már, de nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, akkor hagyja, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítsünk!