+36703257587 CREATIVE SOLUTIONS

Internetes csalások felderítése

internetes csalás

Az X-Rock magánnyomozó iroda büszkén jelenti be legújabb szolgáltatását, amely az internetes csalások felderítésére fókuszál.

Befektetési lehetőségek átvilágítása

 

Napjainkban, ahogy a digitális világ mindenki számára elérhetővé vált, sokféle módon igyekeznek megtéveszteni a csalásokra szakosodott bűnelkövetők a megtakarított pénzüket befektetni szándékozó embereket.

Az ilyen csalások során extrém magas plusz profitot ígérnek, felvillantanak néhány valós szereplőt, akik valóban vettek ki pénzt a csalássorozat elején, belekevernek némi hihetőnek hangzó gazdasági fikciót is, ami miatt kialakul a leendő áldozatban a „fear of missing out” érzése.

Íme néhány gyakori befektetési csalási forma:

  • Árverési ingatlanok: Közvetlen hozzáférés ígérete.
  • Nagy projektek: Pl. a „kínai-magyar vasútvonal” vagy a PAKS-2 projektbe való bejutás ígérete.
  • Kripto-befektetések: Különböző,” gyakran túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” ajánlatok.
  • Arany-befektetési jegyekhez való hozzáférés ígérete a nemzetközi tőzsdepiacokon

Társkereső applikációs csalások

 

Ezen csalások során az elkövetők hamis profilt hoznak létre, és azzal próbálnak meg bizalmi kapcsolatot kialakítani a gyanútlan felhasználókkal.

Leggyakoribb céljuk az, hogy pénzt csaljanak ki az áldozatoktól különféle kifogásokkal, mint például váratlan sürgős helyzetek, amelyekhez anyagi segítségre van szükségük. Emellett az érzelmekkel való manipuláció és a személyes információk megszerzése is gyakori cél lehet.

 

Miért válassza az X-Rock magánnyomozó irodát?

 

Magánnyomozó irodánk vállalja az Önnek felkínált „befektetési” lehetőség ellenőrzését még azelőtt, hogy a megtakarított pénzét belebukná egy jól felépített csalásba.

Kollégáink jól ismerik a hazai elkövetők túlnyomó többségét, illetve az általuk alkalmazott számtalan módszert is, így meg tudjuk védeni Önt az áldozattá válástól. Jobb a bajt megelőzni, mint azt követően futni az elvesztett pénzt után.

 

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések):

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Az árak változóak, attól függően, hogy milyen mélységű átvilágítást kér az ügyfél. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, amely a konkrét igényekre és körülményekre szabott.

Mennyi idő alatt kapok eredményt?

A vizsgálat időtartama változó, de általában 5-10 munkanapon belül tudunk adni részjelentést. Bizonyos esetekben, ha mélyebb kutatás szükséges, ez az időszak meghosszabbodhat.

Hogyan garantálják az információk biztonságát?

Az X-Rock magánnyomozó iroda kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek adatainak védelmére. Minden információt bizalmasan kezelünk, és soha nem osztjuk meg harmadik féllel.

Mi történik, ha a befektetés valódi, és nem csalás?

Ha a vizsgálat során kiderül, hogy a befektetési lehetőség valódi és legitim, erről tájékoztatjuk az ügyfelet, és tanácsokkal látjuk el a további lépésekkel kapcsolatban.

Van-e lehetőség külföldi befektetések átvilágítására?

Igen, nemzetközi partnereinkkel együttműködve külföldi befektetési lehetőségek átvilágítását is vállaljuk.