+36703257587 Garantáljuk a bizalmas adatkezelést

Gazdasági nyomozás, üzleti hírszerzés, elhárítás 

gazdasági üzleti hírszerzés

Tevékenységi körünkbe tartozik az üzleti hírszerzés, elhárítás, valamint gazdasági nyomozás is. Keressen minket Budapesten

Komplex tanácsadást nyújtunk biztonsági, jogi és gazdasági kérdésekben is.

Az X-Rock üzleti magánnyomozó iroda nem csak magánszemélyek, de vállalatok, vállalkozók számára is felbecsülhetetlen értékű információkat képes szolgáltatni, amelyek segíthetik a munkafolyamatok kiértékelését, illetve elősegíthetik a céges stratégiák kialakítását, a szakmai döntések meghozatalát.

Több esetben pedig az információk kiáramlásának megakadályozásában nyújthatunk segítséget, illetve felderítjük a potenciális veszélyforrásokat a vállalkozáson belül, amelyek veszélyeztetnék a biztonságos ügymenetet.

Évtizedes tapasztalattal, professzionális és teljeskörű szolgáltatásainkkal segítünk kideríteni az igazságot bármilyen helyzetbe került is.

Legyen szó egyszerű háttérellenőrzésről vagy kiterjedt üzleti hírszerzési feladatokról, az X-Rock magánnyomozó iroda rendelkezik a szükséges eszközökkel és stratégiával az adott munka elvégzéséhez a megbízó érdekeinek megfelelően, maximális diszkréció mellett.

Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek között biztonsági, jogi tanácsadás és gazdasági nyomozás is szerepel. Vegye fel velünk a kapcsolatot a székhelyünkön Budapesten vagy e-mailben, telefonon.

Komplex tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtunk biztonsági, jogi és gazdasági ügyben. Ipari, gazdasági nyomozás az egyik specialitásunk. Szerezzen előnyt a piaci versenyben. Forduljon hozzánk bizalommal. 

Legyen Öné az a cég, amely biztonságos keretek között növekedni, fejlődni a versenytársak között. 

 

Hírszerzésre, elhárításra szakosodott cégünkben nem fog csalódni. 

Járjon mindig egy lépéssel versenytársak előtt!