+36703257587 CREATIVE SOLUTIONS

Rólunk

Tudjuk, hogy a bizalmat szavazni kényes kérdésekben nem könnyű.

Az X-Rock Magánnyomozó Iroda alapítójaként magasan képzett és tapasztalt kollégáimmal segítő kezet nyújtunk, hogy Önnek ne egyedül kelljen szembenézni a problémáival.

A mi szakértelmünk az Ön szolgálatában!

Cégünk magánszemélyek és vállalkozások legnehezebb, átláthatatlan és szövevényes problémáit segít megoldani, megelőzve a legkomolyabb magán és pénzügyi tévedéseket.

Magasan képzett és tapasztalt nyomozókból, valamint jogi, üzleti szakértőkből álló csapatunk a nyomozás minden területén kimagasló szakértelmükkel segítik a problémák felgöngyölítését, az eltűnt személyek felkutatásától kezdve a követeléskezelésen át a vállalati csalásokig.

Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyeket ügyfeleink egyedi igényeihez igazítunk, és mindig a legnagyobb diszkrécióval dolgozunk, hogy biztosítsuk az üzlet és magánéletet védelmét.

Ha segítségre van szüksége egy probléma megoldásában, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és hagyja, hogy szakértelmünket az Ön szolgálatába állítsuk.

Kollégáink szaktudása 160 éves tapasztalatot ölel fel.

 Doór Zalán alapítóról pár mondatban:

  • 2006-ban végeztem a Rendőrtiszti Főiskolán bűnügyi szakon, majd az angyalföldi kerületben dolgoztam nyomozóként.
  • Nem sokkal később az operatív szakterület felé vettem az irányt, majd 2013-ban az ORFK Pest Megye Bűnügyi Osztály Rablási Alosztályán folytattam  operatív munkát, melynek eredményeként nagymértékben hozzájárultam L.GY. kézrekerítéséhez is.

 

  • Ennek a nyomozásnak az elismeréseként, az országos főkapitányi jutalmat követően a védelmi szolgálathoz kerültem, amely tulajdonképpen a belügyi szervek „belső elhárítása„, ahol két évet töltöttem, majd ezt követően más szervezeti egységnél, az úgynevezett „Balkáni Útvonal” országaiban végeztem felderítő tevékenységet.
  • 2018-2019 között a NAV Bűnügyi Főigazgatóságán dolgoztam, majd leszereltem, hogy tudásomat és tapasztalataimat a magán és üzleti szférában kamatoztathassam..
  • Szolgálati időm alatt több vezetői elismerésben is részesültem, – országos főkapitányi jutalomban kétszer is.
  • Folyamatos műveleti és pszichológiai tréningeket követően a túsztárgyaló képzést is sikeresen teljesítettem az FBI ILEA instruktorai jóváhagyásával.
  • Mindezek után a NKE nemzetbiztonsági szakértő MSc képzését is sikeresen végeztem el.
  • A szolgálat mellett óraadóként is mentoráltam a Rendőrtiszti Főiskolán, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kihallgatási taktikák témában, 12 éven keresztül.

Az X-Rock projektjein több, a legmagasabb szinten kvalifikált kollégával működünk együtt, mind jogi, üzleti valamint elhárítási,- nyomozási területeken végezzük közösen a feladatokat  a lehető legmagasabb minőségi és hatékonysági szempontokat figyelembe véve.