+36703257587 CREATIVE SOLUTIONS

Adósság behajtás, kintlévőség kezelés, követeléskezelés

követeléskezelés

Tevékenységi körünkbe tartozik a tartozás behajtása, adósságbehajtás is.

 

Az üzleti életben nap, mint nap sor kerül az értékesítésre. Sajnos azonban a vevők nem mindig rendezik a nevükre kiállított számlákat úgy, ahogy az elvárható lenne. Ha nem csak egy kis késésről van szó, hanem a tartozások hónapokig, esetleg évekig is fennállnak és az érintettek még így sem akarnak vagy nem tudnak fizetni, akkor ott komolyabb intézkedésekre is szükség van és indokolttá válik a tartozás behajtás folyamatának elindítása. Ennek természetesen megvannak a maga jogi és gazdasági vonatkozásai, feltételei, melyekkel Önnek, mint igazgatónak vagy ügyvezetőnek maradéktalanul tisztában kell lennie.

Munkánk során vizsgáljuk, hogy a fennálló adósság, követelések valóban jogosak-e, illetve, hogy megtörténtek-e azok az intézkedések, amiket ilyenkor a cégnek meg kell tennie. Gondolunk itt például arra, ha az adós írásbeli felszólítására nem reagál. Minden részletre kiterjedő ellenőrzést végzünk, hogy aztán segítsünk dönteni a további teendőkről.

A követeléskezelés, adósság behajtása mindig egy kényes téma, hiszen sok cég úgy érzi, hiába hajtja a pénzét, az adós nem fogja rendezni a tartozását.

 

Mi azonban még akkor is tudunk segíteni, ha reménytelennek tűnik a helyzet.

 

Csapatunkban nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező követeléskezelők is vannak, akik már számos esetben bizonyították rátermettségüket a pénzbehajtás, követeléskezelés alkalmával.

Az első lépés mindig egy alapos átvilágítás, hogy az adós cég szándékosan zárkózik el a fizetéstől vagy fizetési nehézség, esetleg fizetésképtelenség áll a háttérben, illetve történt-e már bírósági tárgyalás, peren kívüli megegyezés, megfelelő volt-e a szerződés megkötése, esetleg végrehajtás alá helyezte már az ügyet a bíróság. Ennek kiderítése azért fontos, mert ennek megfelelően kell meghatározni a következő lépéseket, követeléskezelő módszereket.

A követeléskezelés alkalmával mindig arra törekszünk, hogy lehetőség szerint békés úton rendeződjenek a vevői tartozások. A fennálló jogos követelés esetén gazdasági, jogi és gyakorlati tanácsadást is nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleink végig tudják vinni a követeléskezeléssel járó procedúrákat és végül megkapják azt, ami jár nekik.

Segítséget nyújtunk a különböző hivatalos eljárások elindításában és teljes körű lebonyolításában is.

Előfordulhat persze, hogy az adósságbehajtás valamilyen oknál fogva ellehetetlenül. Ez esetben mindig az adott ügyre szabott alternatívákat dolgozunk ki, amely eljárás lehetővé teszi a fennálló pénzügyi tartozás megtérülését, mérséklését. Munkánk során kizárólag törvényes behajtó eszközökhöz, módszerekhez folyamodunk és a birtokunkba kerülő adatok, információk felhasználásával teremtjük meg a jogos adósságok rendezésének feltételeit.

 

Akár nagy tömegű kintlévőségek szakszerű kezelését is ránk bízhatja, annak jogi, gazdasági és adminisztratív feladatait is ellátjuk.

 

Az egyedi eseteket is elvállaljuk, szükség esetén a cégek számára jogi és gazdasági tanácsadókat vonunk be a munkába, akik szakértelmükkel, tapasztalatukkal hozzájárulnak az adósságbehajtó ügy eredményességéhez.

Ha Ön egy cég irányítója, ügyvezetője, kötelessége gondoskodni arról, hogy az adósság behajtás eredményes legyen és minél hamarabb elinduljon a jogi eljárás a behajtási folyamat kezdeteként. Elvégre a kint lévő pénzek is a cég vagyonához tartoznak és amennyiben nem szentel kellő figyelmet a behajtásukra, azzal a saját vállalkozását károsítja. Súlyos esetben pedig a nemtörődöm hozzáállás veszteséghez, pénzügyi csődhöz is vezethet.

Cégünk számára minden ügyfél problémája fontos. Ne várjon az adósságbehajtással!
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket telefonon, vagy keressen fel minket budapesti irodánkban előzetes bejelentkezés után.

 

 

Ne hagyja, hogy megfosszák attól a vagyontól, ami Önt és a cégét illeti! Bízza ránk az adósságbehajtás, pénzbehajtás nehézségeit és mi garantáljuk, hogy jobban jár, mintha tétlen maradna!

Cégünk gyors, hatékony problémamegoldást kínál adóssága mielőbbi behajtására. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy minél hamarabb kapcsolatba lép velünk, hiszen az idő a nem fizető fél malmára hajtja a vízet. Magánszemélyeknek és cégeknek is bátran ajánljuk pénzbehajtás szolgáltatásunkat.  

Gyorsan megtaláljuk a megoldást, amellyel Ön mielőbb visszakaphatja a pénzét, amely a jog szerint Önt illeti. A lehető legjobb eredményt személyesen garantáljuk, hiszen mindent megteszünk az ügy mielőbbi lezárásának érdekében.

Az adósság behajtás cégünk egyik specialitása, ahol ügyvédi segítséggel és hatékony, legális módszerekkel segítünk, hogy hozzájusson a pénzéhez.